The Dutch weather-The Spring edition litter

De kittens op de foto hierboven zijn van Rag d'Hollande Polder (Pollie) en Alessandro de Char Stherow geboren op 

24-3-2021. De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-Spring edition'. De namen van de kittens zijn Rag d'Hollande Sunrae, Rag d'Hollande Cloudy, Rag d'Hollande Chilly, Rag d'Hollande Misty, Rag d'Hollande Rainbow, Rag d' Hollande Haze, Rag d'Hollande Breeze. 4 Poesjes en 3 katers in seal- en blue bicolor.


Dutch Descendant U.S.A Presidents litter

17-5-2021 is Rag d'Hollande Mills (Millie) bevallen van Rag d'Hollande Poppy-Bush. Een prachtig seal bicolor katertje. Vader is Minkadoll's Edward. Omdat het duidelijk was dat Millie zich niet gelukkig in de groep voelde hebben we een gouden mandje bij Daniël en Meriam in Leiden gevonden waar Millie en Poppy samen oud zullen worden. Het was emotioneel een erg moeilijke beslissing en ook Millie heeft een paar weken moeten wennen maar inmiddels hebben moeder en zoon het naar hun zin en hun roepnamen zijn Marie & Leo vernoemd naar Marie Curie en Calileo Galilei.


Kittens

Alle kittens hebben inmiddels een gouden mandje. Zodra er kittens beschikbaar zijn zetten we dat op de site van 'Kitten te koop' en op Social Media Instagram Ragdhollande. Wil je in aanmerking komen voor onze wachtlijst stuur dan even een berichtje. 

We vinden het leuk om de nestjes en kittens die onze poezen krijgen, namen te geven met Nederlandse thema's zoals; mensen, het weer, typisch Nederlandse dingen, natuurthema etcThe Typical Dutch litter

 De kittens op de foto zijn van het eerste nestje van Bibi (Rosy van Kuijs) en Darlinlildolls Bailey geboren op 7-1-2020. De naam van dit nestje is 'Typical Dutch' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Tulips, Rag d'Hollande Polder, Rag d'Hollande Bikes en Rag d'Hollande Mills. Inmiddels zijn hun roepnamen Lipsy, Pollie, Ollie en Marie.


The Dutch weather-The Autumn Edition litter

De kittens op de foto hierboven zijn van het tweede nestje van Bibi (Rosy van Kuijs) en Darlinlildolls Bailey geboren op 20/21-11-2020. De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-The Autumn Edition' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Thunder, Rag d'Hollande Storm, Rag d'Hollande Hail en Rag d'Hollande Rain. Inmiddels zijn hun roepnamen Sam, Stormi, Hailey en Moos.


Kitten beleid:


Vanaf 6 weken mag moederpoes kraambezoek ontvangen en bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de kittens.
Rond 15/16 weken mogen de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel. De kittens zijn dan optimaal en liefdevol gesocialiseerd en zijn opgegroeid in ons gezin met kinderen en andere huisdieren. Ook zijn de kittens volledig geënt tegen katten-en nies ziekten, meerdere keren nagekeken door de dierenarts, ontwormd, gechipt, krijgen een paspoort en mooie stamboom mee. De kittens worden verkocht met een contract waarin vermeldt wordt dat het kitten op de leeftijd van 6 maanden gecastreerd dient te worden en dat het kitten 1 jaar gezondheidsgarantie op erfelijke ziektes heeft. 
Het kitten wordt gereserveerd zodra er een aanbetaling van 250,00 is gedaan.


The Dutch Weather- The Summer Edition litter

Op de foto hierboven staan de kittens van Donna (Ragbritta Devona) en World Champion My Precious Raggies Smartpants. Ze zijn geboren zonder dat moeder Donna enig teken van weeën heeft laten merken na 4 persweeeën en in 1,5 uur tijd. Donna en wij waren hier wel even van ondersteboven. Nadat Donna de kittens een paar keer verplaatst had in de verschillende slaapkamers, moesten ze uiteindelijk in de woonkamer in een kast liggen. Hier lag ze heel tevreden en ontspannen. Ze heeft alle kittens zelf gezoogd en ze groeiden als kool! Van links naar rechts Rag d'Hollande Tal, Rag d'Hollande Dew, Rag d'Hollande Skye, Rag d'Hollande Dawn en Rag d'Hollande Sunny. 

The Dutch Weather- The Winter Edition litter

2-2-2022 Is Bibi (Rosy) van Kuijs bevallen van 3 prachtige kittens. 2 Katertjes en 1 poesje. Het eerste kitten liet lang op zich wachten want ze lag in een stuit. Daarna verliep de bevalling voorspoedig. Echter 4-2-2022 heeft ze ons ontzettend verbaasd en kreeg ze nog onverwachts een klein, 4de kitten, een poesje! De vader van de kittens is Royal Secret Ulysses een prachtig getekende seal mitted met zeer lief en zacht karakter.

De kittens op de foto heten van links naar rechts Rag d'Hollande Blaze, Rag d'Hollande Bluster, Rag d'Hollande Bleak en Rag d'Hollande Blizzard.

i

The Dutch Trees litter

Op 20-4-2022 Is onze Rag d'Hollande Polder (Pollie)  bevallen van 4 prachtige kittens. Vader van het nestje is Alessandro de Char Stherow. Een heerlijk nestje waar we dit voorjaar zeer van genoten hebben. 2 Katertjes en 2 poesjes. v.l.n.r: Rag d'Hollande Amber, Rag d'Hollande Taxus, Rag d'Hollande Linde en Rag d'Hollande Ceder. 

Pollie is inmiddels gecastreerd en geniet van haar pensioen bij ons.

Rag d'Hollande Salt&Pepper 

Op de 16de verjaardag van onze zusjes Inca&Skittles is Ragbritta Devona (Donna) bevallen! 10-6-'22 kreeg ze een poesje en katertje van Belgische dekkater World Champion My Precious Raggies Smartpants. Ze kregen de leuke namen Rag d'Hollande Salt en Rag d'Hollande Pepper, worden samen oud en heten ook bij hun nieuwe eigenaren zo. Lang dachten wij dat Donna schijnzwanger was want ze kwam niet aan in gewicht maar viel 300 gram af tijdens de zwangerschap. Na een echo bij Dierenkliniek 'T Ossenhoofd werd duidelijk dat ze wel degelijk zwanger was van 2 kittens. 

Prestigious Professions in former Dutch Colonies litter

Rag d'Hollande Hailey beviel op 1-7-'22 van 6 verschillend gekleurde/getekende  kittens. 5 Katertjes en 1 poesje. Ze was bij dekkater Ravi von Hassenbosseroth op visite geweest en er was geen dekking of krolsheid waargenomen toen ze daar verbleef. De weken erna werden haar tepeltjes nauwelijks roze maar ze kwam wel aan in gewicht. Na een bezoekje met echo aan Dierenkliniek 'T Ossenhoofd kwam uit dat ze 6 kittens verwachtte! De verrassing van deze zomer!

Moeder Hailey had helaas niet genoeg melk voor alle kittens en dan wordt je als hobbyfokker, surrogaatmoeder. Het voordeel daarvan is dat je ontzettende lieve en aanhankelijke kittens krijgt. De kittens kregen de sjieke namen (v.l.n.r. en boven naar beneden): Rag d'Hollande Këptan, Rag d'Hollande Rèshershi, Rag d'Hollande Governador, Rag d'Hollande Ramolao, Rag d'Hollande Notario en Rag d'Hollande Walikota.


The Herbs & Spices litter

6 Prachtige kittens met heerlijke, knuffelige karakters zijn geboren op 16 en 17 januari '23 van Bibi (Rosy van Kuijs) en Royal Secret Ulysses. Het lijkt haar zo makkelijk af te gaan maar moeder Bibi heeft er natuurlijk heel veel werk aan en lichamelijk is het behoorlijk zwaar om 6 kittens groot te brengen. Toch heeft ze ook dit jaar helemaal zelf een mooi nestje groot gebracht van 4 katertjes en 2 poesjes. De kittens komen graag bij ons op schoot en hebben het avontuurlijke karakter van moeder. Van boven naar beneden en van links naar rechts; Rag d'Hollande Parsley, Rag d'Hollande Cinnamon, Rag d'Hollande Mint, Rag d'Hollande Ginger, Rag d'Hollande Nutmeg en Rag d'Hollande Yasmine.

Maak een gratis website.