The Dutch weather-The Spring edition

De kittens op de foto hierboven zijn van Rag d'Hollande Polder en Alessandro de Char Stherow geboren op 24-3-2021.                   De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-Spring edition'.                                 De namen van de kittens zijn Rag d'Hollande Sunrae, Rag d'Hollande Cloudy, Rag d'Hollande Chilly, Rag d'Hollande Misty, Rag d'Hollande Rainbow, Rag d' Hollande Haze, Rag d'Hollande Breeze. 4 Poesjes en 3 katers in seal- en blue bicolor.

Kittens

Op dit moment hebben wij kittens. Pollie is 24 maart 2021 bevallen van 7 prachtige kittens. 4 Poesjes en 3 katers. Wij zullen proberen de kittens zoveel mogelijk in tweetallen te verkopen omdat katten die met een broer of zus opgroeien in de meeste gevallen goed met elkaar kunnen opschieten. 

Zodra er kittens beschikbaar zijn zetten we dat op onze website en op Social Media Instagram Ragdhollande.


Typical Dutch

 De kittens op de foto zijn van het eerste nestje van Bibi (Rosy) van Kuijs en Darlinlildolls Bailey geboren op 7-1-2020. De naam van dit nestje is 'Typical Dutch' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Tulips,Rag d'Hollande Polder, Rag d'Hollande Bikes en Rag d'Hollande Mills. Inmiddels zijn hun roepnamen Lipsy, Pollie, Ollie en Millie.


The Dutch weather-The Autumn Edition

De kittens op de foto hierboven zijn van het tweede nestje van Bibi (Rosy) van Kuijs en Darlinlildolls Bailey geboren op 20/21-11-2020. De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-The Autumn Edition' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Thunder, Rag d'Hollande Storm, Rag d'Hollande Hail en Rag d'Hollande Rain. Inmiddels zijn hun roepnamen Sam, Stormi, Hailey en Moos.


Kitten beleid:


Vanaf 6 weken mag moederpoes kraambezoek ontvangen en bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de kittens.
Rond de 15de week mogen de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel. De kittens zijn dan optimaal en liefdevol gesocialiseerd en zijn opgegroeid in ons gezin met kinderen en andere huisdieren. Ook zijn de kittens volledig ge├źnt tegen katten-en niesziekten, ontwormd, gechipt en krijgen ze een paspoort en mooie stamboom mee. De kittens worden verkocht met een contract.
Het kitten wordt gereserveerd zodra er een aanbetaling van 250,00 is gedaan.