The Dutch weather-The Spring edition

De kittens op de foto hierboven zijn van Rag d'Hollande Polder (Pollie) en Alessandro de Char Stherow geboren op 24-3-2021.                   De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-Spring edition'.                                 De namen van de kittens zijn Rag d'Hollande Sunrae, Rag d'Hollande Cloudy, Rag d'Hollande Chilly, Rag d'Hollande Misty, Rag d'Hollande Rainbow, Rag d' Hollande Haze, Rag d'Hollande Breeze. 4 Poesjes en 3 katers in seal- en blue bicolor.


Dutch Descendant U.S.A Presidents

17-5-2021 is Rag d'Hollande Mills (Millie) bevallen van Rag d'Hollande Poppy-Bush. Een prachtig seal bicolor katertje. Vader is Minkadoll's Edward. Omdat het duidelijk was dat Millie zich niet gelukkig in de groep voelde hebben we een gouden mandje bij Daniël en Meriam in Leiden gevonden waar Millie en Poppy samen oud zullen worden. Het was emotioneel een erg moeilijke beslissing en ook Millie heeft een paar weken moeten wennen maar inmiddels hebben moeder en zoon het naar hun zin en hun roepnamen zijn Marie & Leo vernoemd naar Marie Curie en Calileo Galilei.


Kittens

Alle kittens hebben inmiddels een gouden mandje. Zodra er kittens beschikbaar zijn zetten we dat op de site van 'Kitten te koop' en op Social Media Instagram Ragdhollande.

Wil je in aanmerking komen voor onze wachtlijst stuur dan even een berichtje.


Typical Dutch

 De kittens op de foto zijn van het eerste nestje van Bibi (Rosy) van Kuijs en Darlinlildolls Bailey geboren op 7-1-2020. De naam van dit nestje is 'Typical Dutch' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Tulips, Rag d'Hollande Polder, Rag d'Hollande Bikes en Rag d'Hollande Mills. Inmiddels zijn hun roepnamen Lipsy, Pollie, Ollie en Marie.


The Dutch weather-The Autumn Edition

De kittens op de foto hierboven zijn van het tweede nestje van Bibi (Rosy) van Kuijs en Darlinlildolls Bailey geboren op 20/21-11-2020. De naam van dit nestje is 'The Dutch Weather-The Autumn Edition' en van links naar rechts zie je Rag d'Hollande Thunder, Rag d'Hollande Storm, Rag d'Hollande Hail en Rag d'Hollande Rain. Inmiddels zijn hun roepnamen Sam, Stormi, Hailey en Moos.


Kitten beleid:


Vanaf 6 weken mag moederpoes kraambezoek ontvangen en bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de kittens.
Rond 15/16 weken mogen de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel. De kittens zijn dan optimaal en liefdevol gesocialiseerd en zijn opgegroeid in ons gezin met kinderen en andere huisdieren. Ook zijn de kittens volledig geënt tegen katten-en nies ziekten, meerdere keren nagekeken door de dierenarts, ontwormd, gechipt, krijgen een paspoort en mooie stamboom mee. De kittens worden verkocht met een contract waarin vermeldt wordt dat het kitten op de leeftijd van 6 maanden gecastreerd dient te worden en dat het kitten 1 jaar gezondheidsgarantie op erfelijke ziektes heeft. 
Het kitten wordt gereserveerd zodra er een aanbetaling van 250,00 is gedaan.


The Dutch Weather- The Summer Edition

Op de foto hierboven staan de kittens van Ragbritta Devona (Donna) en World Champion My Precious Raggies Smartpants. Ze zijn geboren zonder dat moeder Donna enige teken van weeën o.i.d. heeft laten merken na 4 persweeeën en in 1,5 uur tijd. Donna en wij waren hier wel even van ondersteboven. Nadat Donna de kittens een paar keer verplaatst had in de verschillende slaapkamers, moesten ze uiteindelijk in de woonkamer in een kast liggen. Hier lag ze heel tevreden en ontspannen. Ze heeft alle kittens zelf gezoogd en ze groeiden als kool! Van links naar rechts Rag d'Hollande Tal, Rag d'Hollande Dew, Rag d'Hollande Skye, Rag d'Hollande Dawn en Rag d'Hollande Sunny.